Maerkesager

Vores vigtige mærkesager ligger naturligvis indenfor social- og arbejdsmarkedetsområdet.

Politikere

Kend dine lokale politikere.  Så du kan træffe det rigtige valg når du skal ned og sætte dit X til valget.

Valg

Det Sorte Register stiller op til kommunal- og regionsvalget i Haderslev Kommune & Region Syddanmark under bogstav Y.

Politikere

Jeg hedder Ole Eli Christiansen, 33 år, gift med Michelle og sammen har vi Janus fra 2014. Derudover er jeg far til 2 piger og 2 drenge fra tidligere forhold. Jeg er bosiddende i Slotsbyen Gram
Jeg er spidskandidat for Partiet Det Sorte Register.
Jeg stiller på i Haderslev Kommune og i Region Syddanmark. med mærkesager indenfor social (børn, unge og ældre) samt arbejdsmarkedetsområdet.

Jeg hedder Michelle Damgaard Christiansen, 26 år, gift med Ole og sammen har vi Janus fra 2014. Jeg er bosiddende i Slotsbyen Gram
Jeg er kandidat for Partiet Det Sorte Register. Jeg stiller på i Haderslev Kommune og i Region Syddanmark. med mærkesager indenfor social (børn, unge og ældre) samt arbejdsmarkedetsområdet.

Registeret

Kommer Det Sorte Register i besiddelse af informationer om at man som offentlig ansat, advokat, psykolog, eller lignende vælger at overtræder loven i offentlig tjeneste vil man omgående og uden varsel blive registreret i vores registerdatabase.

En registrering er en registrering for livstid og vil derved aldrig blive slettet, blokeret eller lignende.

Blog

Hver eneste dag sker der noget rundt om i landet som under ingen omstændigheder bør ske. Ikke alt bør kommenteres eller nævnes. Men det vi mener bør kommenteres eller at vi som politikere bør have en holdning til vil vi ligge ud på vores blog.